I disse dager starter Høie kampanjen MITT TRE som har som formål å støtte Vann for livet prosjektet i regi av Røde Kors.

Høie oppfordrer alle barn opptil 12 år å ta fargestifter eller malerkosten fatt å tegne MITT TRE, og sende det inn til designavdelingen. “Vi ønsker å utvikle et sengetøydesign med en skog av trær – tegnet av barnehender. Overskuddet av salget skal bidra til å sikre rent vann i utsatte områder”, sier markedssjef Erna Therese Widerøe.

Mer enn 700 millioner mennesker mangler tilgang til rent vann. Det er også grunnen til at 6000 mennesker dør hver eneste dag, de fleste av dem barn. Vann for livet jobber med å skaffe mennesker tilgang til rent vann.  Det gjøres gjennom å bore brønner, sikre vannkilder, bygge latriner og drive opplæring i hygiene.

40 NOK pr solgte sett vil gå til dette prosjektet. 20 kroner støttes av Høie og 20 kroner støttes av forhandler.

Praktisk informasjon

Alt av farge- og maleteknikk kan benyttes. Tegn eller mal MITT TRE på et A4 ark. Merk med barnets navn og alder, samt e-post og mobil til kontaktperson. Pass på at dette gjøres nederst i høyre hjørne på baksiden av tegningen. Ikke bruk farger som synes gjennom arket når du skriver kontaktinfo. Tegningene må ikke brettes.

Send til: Mascot Høie AS, Avd: Design, Brattørkaia 13B, 7010 Trondheim 

Frist: Tegninger må legges i postkassen innen 1. juni 2016. 

For mer informasjon og bilder om prosjektet MITT TRE vennligst kontakt: 

Høie: Erna Therese Widerøe. Tlf: +47 92 66 77 80 E-post: erna@hoie.no     

By Hoff: Annette Hoff. Tlf: +47 97 14 78 22 E-post: annette@byhoff.com