English

PARTNERE

Kommunikasjonshuset Oktan er initiativtager til Vann for Livet-prosjektet, og står bak strategi- og markedsføringsarbeid. I tillegg bidrar de med prosjektadministrasjon.

Les mer: Oktan

Apility er et teknologiselskap som holder til i Bergen og Oslo. Apility leverer teknologi og drifting til Vann for Livet.

Les mer: Apility

For E-CO Energi, Norges nest største vannkraftprodusent, er vann en helt nødvendig ressurs. I 2017 inngikk E-CO Energi en ny treårig partnerskapsavtale med Røde Kors hvor den største andelen av bidraget går til Vann for Livet-prosjekter internasjonalt. Rent vann er kritisk både i den akutte fasen etter katastrofer, men også i det langsiktige humanitære arbeidet. For E-CO Energi er det naturlig å velge Røde Kors som samarbeidspartner, sier Torill Berdal, direktør for HR og kommunikasjon i E-CO Energi.

Les mer: E-CO Energi

Anleggsgartnermester Wikholm opererer i hovedsak i bergensområdet og leverer blant annet trepleie, kantklipping, kosting, lekeplasser, trafikksikring, brøyting og skjøtsel av utomhusarealer. Wikholm er ny partner til Vann for Livet fra 2017.

Les mer: Anleggsgartnermester Wikholm AS

GK Gruppen er en betydelig aktør innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, rør og elektro. Gruppen leverer alt av tekniske løsninger i alle typer bygg. Samarbeidet med Røde Kors går tilbake til 2005 da GK Gruppen støttet byggingen av en førskole i Lesotho, bidro til et prosjekt for mini-irrigasjon i samme område og startet et internt fadderprogram via Røde Kors. Engasjementet har fortsatt innen Vann for Livet-prosjektene til Røde Kors, og i dag støtter GK Gruppen vann- og sanitærprosjekter i Libanon.

Les mer: GK Gruppen AS

Frognerseteren Restaurant ble i mai 2009 med på prosjektet Vann for Livet. De bestemte seg for å ta fem kroner for hvert glass vann som ble tappet i Kafe Seterstua. Deretter bidrar Frognerseteren Restaurant med et like stort beløp.

Les mer: Frognerseteren