English

PARTNERE

GK Gruppen er en betydelig aktør innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, rør og elektro. Gruppen leverer alt av tekniske løsninger i alle typer bygg. Samarbeidet med Røde Kors går tilbake til 2005 da GK Gruppen støttet byggingen av en førskole i Lesotho, bidro til et prosjekt for mini-irrigasjon i samme område og startet et internt fadderprogram via Røde Kors. Engasjementet har fortsatt innen Vann for Livet-prosjektene til Røde Kors, og i dag støtter GK Gruppen vann- og sanitærprosjekter i Libanon.

Les mer: GK Gruppen AS

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede, med over 400 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 3500 dedikerte medarbeidere. Apotek 1 bidrar til Røde Kors’ Besøkstjeneste, Hjelpekorps og Vann for livet. I 2019 startet Apotek å selge vannflasker i apotek. For hver eneste flaske som selges gir Apotek1 1 krone til Røde Kors sitt prosjekt Vann for Livet.

Les mer: Apotek 1

Anleggsgartnermester Wikholm AS har samarbeidet med Røde Kors siden 2017. Bedriften støtter Røde Kors-prosjektet Vann for livet, med et ønske om å bidra positivt til FNs bærekraftsmål.

Les mer: Anleggsgartnermester Wikholm AS

Kommunikasjonshuset Oktan er initiativtager til Vann for Livet-prosjektet, og står bak strategi- og markedsføringsarbeid. I tillegg bidrar de med prosjektadministrasjon.

Les mer: Oktan

Apility er et teknologiselskap som holder til i Bergen og Oslo. Apility leverer teknologi og drifting til Vann for Livet.

Les mer: Apility

Frognerseteren Restaurant ble i mai 2009 med på prosjektet Vann for Livet. De bestemte seg for å ta fem kroner for hvert glass vann som ble tappet i Kafe Seterstua. Deretter bidrar Frognerseteren Restaurant med et like stort beløp.

Les mer: Frognerseteren